Ivartalanítási akció
2023. 09. 14-től

Az Orosházi Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület a PROJEKT PUSZTAHUNDE e. V támogatásával ingyenes ivartalanítási akciót szervez, melyre kutyákkal és cicákkal lehet jelentkezni Orosházáról és térségéból.
Feltétel: mikrochip megléte, amely a műtét során is pótolható a gazdi költségére.
Az akció kupon rendszerű a visszaélések elkerülése végett.
Jelentkezni hétköznap 8-15 óra között lehet a
06-70-619-2307-es számon. Kérjük vegyék figyelembe, hogy nem mindig tudják azonnal felvenni a telefont.
Adategyeztetés után egy kupont kap a gazdi, amely a menhelyen hétköznap 8-14 óra között vehető át. Ezután lehet időpontot kérni az akcióban részt vevő állatorvosok egyikénél. A műtétre a kupont vinni kell!

Rendelőnk kedvezményes ajánlatai

Rendelőnkben ez év tavaszától különféle csomagok kerülnek bevezetésre, első körben kutyák számára:

Első csomagunkat a tavasszal születendő kiskutyáknak találtuk ki:

Kölyök csomag – PP (puppy pack)

Ebben a csomagunkban található négy kölyökoltás, minden oltás alkalmával féreghajtás, az állat egyedi jelölése (chip), veszettség elleni védőoltása, ill. a program végén egy szívféreg teszt.
A csomag tartalma kedvezményes, fizetése a program kezdetén, a harmadik oltáskor ill. a végén történik három részletben.
A gazdi PP kártyát kap, ezen igazoljuk a program menetét.
Alomoltás esetében az első, kedvezményes oltáshoz minden kiskutya megkapja a kártyát, amellyel majd az új gazdi is bekapcsolódhat programunkba.

Második csomagunkat a leendő kismama kutyáknak ajánljuk:

Kismama csomag – PreP (pregnant pack)

Ebben a csomagunkban találhatóak a következő szolgáltatások: hüvelydiagnosztika és a fedeztetési idő megállapítása, vemhesség előtti laborvizsgálat (kisrutin), ultrahangvizsgálatok 30 és 50 napos vemhességi időben, ill. az anyakutya és az alom féregtelenítése 2-4-6 hetes korban.

A csomag tartalma kedvezményes, fizetése a program kezdetén, az első ultrahangvizsgálatkor ill. a végén történik három részletben.
A gazdi PreP kártyát kap, ezen igazoljuk a program menetét.

Harmadik csomagunkat a felnőtt kutyáknak javasoljuk:

Felnőtt csomag – AP (adult pack)

Ebben a csomagunkban található az évenkénti kötelező veszettség elleni védőoltás, egy kombinált védőoltás, az oltások alkalmával féreghajtás; egy szívféreg-gyorsteszt, amelyet 6 hónap múlva megismétlünk, egy laborvizsgálat (kisrutin), illetve szájápolás és fogkő-eltávolítás.

A csomag tartalma kedvezményes, fizetése a program kezdetén, a laborvizsgálatkor ill. a végén történik három részletben.

A gazdi AP kártyát kap, ezen igazoljuk a program menetét.

Dörmi, a kölyökprogram első kuncsaftja
Kiwi, a program első kismamája

Reméljük, sokan követik őket!
Szeretettel várjuk kedvenceiket!