Bemutatkozás

Büszke vagyok gyermekeimre; Boglárka és Attila Pesten élnek, lányom ott dolgozik, fiam pedig az Állatorvostudományi Egyetemen tanul. Legkisebb lányom, Zorka pedig megkezdi általános iskolai éveit szeptemberben.

Nézzen szét nálunk!

Egész életemben közel álltak hozzám az állatok.
Az orosházi Kulich Gyula Általános Iskolában – mai Székács iskola – végeztem, majd a Táncsics gimnáziumban szereztem érettségit. Ezután jelentkeztem az állatorvosi egyetemre, ahová azonnal felvettek. Mindig is érdekelt a biológia.  Az állatok közel álltak hozzám egész életemben, a kuvasztól kezdve német juhászig több fajtájú kutyám is volt, így maradt az állatorvosi irány.

Az egyetemet egy előkészítő év előzte meg, ahol értékes tapasztalatokat szereztem. Társaimmal közösen Üllőn dolgoztunk állatgondozóként egy szarvasmarha telepen. Ezután könnyen vettem az egyetemi akadályokat.
Egyetem után következett a katonaság, majd miután leszereltem, Medgyesegyházán egy szarvasmarha telep állatorvosa lettem. Ezzel párhuzamosan Orosházán Nagy István kollégámmal béreltünk a Táncsics utcán egy rendelőt, ahol kisállatokat kezeltünk.

Az állatorvosi teendők mellett Csongrád megyében Termékenyítési Rendszer felelőse, illetve a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesület Őrző-védő testületének elnöke is voltam. A kutyasportban így nem csak résztvevőként, hanem irányítóként is tevékenykedtem. Az elnökségem alatt három világbajnokságot is rendeztünk. 2006-ban Székesfehérváron, 2010-ben Orosházán és 2012-ben Zalaegerszegen. Erre a mai napig büszke vagyok, rengeteg embert ismertem meg ezáltal szerte a világban.

Örömmel vettem a felkérést, hogy csatlakozzak a Körös Mentőcsoporthoz mint kutyás kutató, de azóta egy másik alakulatban, a Huszár Mentőcsoport állatorvosa vagyok, emellett megalakítottuk a Földön-Égen Mentőcsoportot, amelynek feladata eltűnt személyek felkutatása. Ezek mellett a napjaim is rendkívül betáblázottak, rengetegen keresnek telefonon. Van, hogy egy nap kétszáz kilométert is autózok.

Gerendáson egy szarvasmarhatelepen is dolgozom, illetve a Green Divízió Kft. ellátó állatorvosa vagyok, emellett nap mint nap a Szőlő Állatorvosi Rendelőben kisállatokkal foglalkozom. Főleg kutyákkal, macskákkal, teknősökkel és tengerimalacokkal, de egyre gyakrabban hoznak különböző hüllőket is a gazdáik.